Pieczywo w supermarkecie

Pieczywo w Carefour - jest niezłe jak na supermarket. 
Artykuł: CH Arkadia wieczorem
Pieczywo w Carefour - jest niezłe jak na supermarket
Czytaj cały artykuł i ogladaj więcej zdjęć: CH Arkadia wieczorem

Komentarze
  • adam schewior 21-08-2006 g. 15:32:00
    jestem cukiernikiem i specjalista w dziedzinie pieczywa. takich malych i brzydkich kajzerek nie widzialem nigdzie , kiedy pytalem sie o prace w warszawie w Arkadii POWIEDZIANO MI ZE MACIE SPECJALISTE.To co wy robicie to jakis cyrk , bo to pieczywo nadaje sie dla świń a nie dla ludzi jesteście bardzo marna firma i bede to rozglaszal - nauczcie sie fachu bo polacy lubia dobrze jesc
  • Adam 21-08-2006 g. 17:22:37
    Kolego, a czy małe kajzerki oznacza złe?
  • Gordana 27-09-2006 g. 15:06:01
    France : J'adore les chaussons aux pommes à la canelle ! Un délice ! MIAM ! Il faudrait amener cette recete en France !
  • Olek 12-09-2007 g. 19:55:26
    Pieczywo niestety najlepiej kupować w małych prawie rodzinnych piekarenkach. Wielkie molochy to masowa produkcja. A błędy zaczynaja się już na etapie ziarna u rolnika, póżniej to już każdy dokłada tylko swoje chęci oszczędzenia czyli dorobienia!A poza tym to czy mamy jeszcze polską produkcję drożdży? NIE! FRANCUSKA!
  • branzowiec 11-11-2007 g. 09:07:13
    Pieczywo w supermarkecie nie jest produkowane na miejscu. Jest pieczone z odmrożonych gotowych produktow, do tego importowanych z Francji. Dlatego nie dziwcie się, ze to pieczywo pleśnieje a nie usycha - wilgoć robi swoje. pzdr.
Dodaj swój komentarz
Dodaj swoją opinię:

Nick:

Treść: